top of page
sjerve

Bli med oss til Hundelykke!

Helgen 9.-10. november arrangerer vi kurs hos Tonje CK Hennig i Hundelykkehuset i Lillesand.

Den første dagen blir det fokus på atferd, språk, control unleashed, kontakt og samarbeid og teknikker for å få hunden til å velge deg. Vi skal jobbe med lavt stressnivå før prestasjoner og i hverdagssituasjoner. Dette er det Tonje som holder selv.

Den andre dagen blir det rallylydighet med Tonjes dyktige medarbeider Mathilde.


Kurset varer fra klokken 10-15 begge dager.


Pris: 1950,- for UVN-medlemmer med hund. Observatørplass uten hund: 1200,-


Overnatting:

Det blir mulig å overnatte i Hundelykkehuset for en billig penge. Det er fullt utstyrt med kjøkken, dusj og toaletter, men ingen senger, så det blir litt leirskolefølelse med medbragt luftmadrass og sovepose/dyne eventuelt.

Andre overnattingsmuligheter:

Hotel Norge som ligger i Lillesand sentrum er hundevennlig og veldig koselig (5 min å kjøre fra Hundelykkehuset). Møglestu Gård Camping har åpent hele året for deg som kommer med bobil eller campingvogn (3 min fra Hundelykkehuset).


Det blir webinar i forkant, 28/10 kl 19, med Tonje. Da kommer hun til å snakke om hundespråk. Lenke til webinaret er sendt ut til alle medlemmene på e-post. Opptak blir tilgjengelig i en uke dersom du ikke kan delta direkte.


Påmelding til kurshelgen hos Hundelykke sendes til Sissel på sjerve@gmail.com så fort som mulig. Si fra om du vil overnatte i Hundelykkehuset. Ellers ordner du overnatting selv.




107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page